Lombard Pápa

2010.08.25. 08:19

Lombard Pápa: Eltiltások és pénzbüntetés a balhés bajnoki után

Pápa - Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Lombard Pápa-Haladás mérkőzésen kiállított Nagy Gábort, Molnár Balázst és Lattenstein Norbertet is eltiltotta, Csertői Aurél, a Haladás edzője pedig pénzbüntetést kapott, mert nem nyilatkozott.

Sikos Gábor

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Csertői Aurélt, mert a Haladás vezetőedzője a mérkőzés után, a médiumok számára előírt nyilatkozattételi kötelezettségének nem tett eleget - áll a szövetség értesítőjében. A fegyelmi bizottság továbbá két-két mérkőzésről eltiltotta Nagy Gábort és Lattenstein Norbertet, a bíró kezéből a piros lapot kitépő és földhöz vágó Molnár Balázsnak pedig négy bajnoki mérkőzéssel kell vezekelnie meggondolatlan tettéért.

A szombathelyi klubnak továbbá 254 ezer forintot is be kell fizetnie a szövetségnek. Ebből 200 ezer forintot szurkolóik rendzavarása, 54-et pedig a színes lapok miatt szabtak ki az egyesületre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!