Lombard Pápa

2014.03.11. 18:15

Kupamérkőzés: négy gól elosztva

Pápa - A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb négy közé jutás a cél. A Lombard Pápa a Diósgyőrt fogadta az odavágón .

Napló sport

Lombard Pápa _Diósgyőr

2:2
(1:1)

Pápa, 200 néző. V.: Becséri. Lombard: Horváth G. - Nagy S., Csizmadia, Jagodics, Présinger - Tóth, Nagy T. (Eszlátyi 67.), Németh - Horváth R. (Orosz a szünetben), Griffiths, Arsics. Edző: Tóth Bálint. Diósgyőr: Rados - Vadász, Debreceni, Kádár, Husics - Marjanovics, Abdouraman (Nikházi 56.), Elek, Gosztonyi (Batioja 81.) - Bacsa (Grumics 56.), Futács. Edző: Szivics Tomiszláv.

Keményen indítottak a vendégek. Az első támadás végén Marjanovics adott középre, Bacsa lövése elakadt a védőkben. Aztán a 2. percben már nem volt kegyelem:szöglet után megint Marjanovics labdája érkezett a kapu elé, Abdouraman közelről a hálóba fejelt, 0:1. A vendégek változatlanul nagyon aktívak voltak. Aztán a félidő felénél megváltozott a játék képe: a hazaiak is elkezdtek futballozni. A társak Griffiths-t próbálták játékba hozni a kapu előterében, de nem voltak pontosak a beadások.



A 40. percben aztán góllá érett a Lombard ritmusváltása. Csizmadia 18 méteres szabadrúgása kötött ki a hálóban, 1:1. Szünet után változatos játék alakult ki. Mindkét csapat igyekezett megszerezni a győzelmet. Hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, majd a 69. percben Arsics 23 méteres szabadrúgása a kapu jobb oldalában kötött ki, 2:1.A Diósgyőr rákapcsolt, a 71. percben Grumics szabadrúgása után a felső lécről pattant ki a labda. A 74. percben Futács ball oldali beadását Marjanovics fél fordulat után bombázta a kapuba, 2:2. Három perccel később Eszlátyi lépett ki, nyolc méteres lövését bravúrral védte Rados. A végén még mindkét oldalon akadt egy-egy kihagyott helyzet.

)

Nyolcan vannak még a pályákon

A labdarúgó Magyar Kupában még nyolc együttes harcol a továbbjutásért. A Pápa- Diósgyőr párharc után ma rendezik meg a másik három mérkőzést. A Nyíregyháza a Debrecent fogadja, az MTK a Győri ETO-t látja vendégül, míg Pécsen lép pályára az Újpest. A visszavágókat kettő hét múlva rendezik majd meg. Március 25-én a Debrecen vághat vissza a Nyíregyházának, a másik három csata március 26-án lesz. A Pápa tehát szerdán 18 órakor küzd majd Diósgyőrben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!