Malomsok

2017.08.17. 19:15

Jubileumi falunapi mulatság változatos programokkal

MALOMSOK A jeles jubileumhoz méltó, emlékezetes mulatságot csaptak a helyiek a 25. malomsoki falunapon, mellyel a település lakói ismét bizonyították, hogy összetartó, remek közösséget alkotnak.

Polgár Tibor

A reggeli vidám, zenés ébresztő után a gyerekek azonnal birtokba vették a Marcal folyót, ahol megkezdődött a horgászverseny. Ezenkívül a változatos programban szerepelt például aszfaltrajzverseny, pónilovaglás, játszóház, légvárcsúszda, barátságos focimeccs Malomsok és Dáka között, illetve úgynevezett élő csocsó. Az önkormányzat jóvoltából a falu kiváló szakácsai ínycsiklandó ebédet, majd este vacsorát készítettek, amit az ügyes asszonykák házi pogácsával tettek még ízletesebbé. Délután többek között sétakocsikázás, női labdarúgó-mérkőzés és tombolasorsolás következett, továbbá a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt nagy érdeklődést váltott ki az airsoft fegyverek bemutatója.

A malomsoki Újhullám Négyes zenés műsora is nagy tapsot kapott a falunap közönségétől Fotó: malomsoki önkormányzat

- A helyi amatőr kulturális csoportok ismét sikeresen mutatták be műsoraikat. Felléptek a Country Csillagok, illetve hallhattuk az Újhullám Négyes zenés összeállítását, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub énekkarát, valamint Huszár Emília énekét. Vendégelőadóként musical-összeállítással a Gráciák, régi slágereket énekelve pedig Ábrahám Tibi és Kapcsándi Regina ugyancsak nagy sikert aratott. Az igazi bulihangulatot Tóth Tünde alapozta meg, amit csak fokozott a Desperado együttes fellépése. Ez követően fergeteges hangulatban hajnalig tartott a falunapi bál, melyen a Magic Boys szolgáltatta a zenét. Ezúton is nagyon köszönjük valamennyi támogatónknak, segítőnknek a közreműködést. A malomsokiak ismét bebizonyították, hogy összetartó, remek közösséget alkotnak - fogalmazott lapunknak Fintáné Dóra Mária, Malomsok polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!