Visszatérne

2017.11.15. 17:51

Maradona dühös, újra argentin kapitány lenne

Rendkívül feldúlt hazája válogatottjának szereplése és főleg a szakvezetés miatt Diego Maradona, az argentinok futball-legendája.

Former Argentinian football star Diego Maradona looks on during "The Gianni's game, the match of legends", a football match with football legends in honour of FIFA's President on July 7, 2017 in Brig. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI

Az 57 éves Maradona azután fakadt ki, hogy az argentin csapat felkészülési mérkőzésen Oroszországban 4-2-re kikapott Nigéria legjobbjaitól.

„Dühös vagyok, egyszerűen oda a presztízsünk, és ez nem a srácok hibája. Vissza akarok térni”

- írta ki Instagram-oldalára Maradona, aki egy listával támasztotta alá rátermettségét: a legutóbbi 11 argentin kapitány közül neki van a legjobb győzelmi mutatója azzal, hogy találkozóinak 75 százalékát megnyerte.

A legendás játékos 2008 és 2010 között irányította hazája válogatottját, a dél-afrikai világbajnokságon a negyeddöntőig jutott az együttessel, ahol a németekkel szemben búcsúztak.

Borítókép: Fabrice Coffrini / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában