Márkó

2015.04.29. 17:14

Nyugdíjas népdalkörök és kórusok találkozója

Márkó - Tíz település tizenegy csoportja vett részt a megyei nyugdíjas népdalkörök és kórusok találkozóján.

Balla Emőke

A Márkói Kulturális Központ adott otthont a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesülete által szervezett népdalkörök és kórusok találkozójának. A márkói nyugdíjasok örömére végre méltó helyen tudták fogadni a megye településeiről érkező dalköröket, hiszen nemrég újították fel a nagytermet, melynek falait a Márkófolt varrókör varrott képei díszítik, tájékoztatott a szervező, Polányiné Lénárt Katalin.

A felsőörsi Búzavirág dalkör is fellépett a nyugdíjas-találkozón
Fotó: Tál Fatime

A rendezvény résztvevőit Kovács Józsefné, a Márkói Nyugdíjasok Egyesületének elnöke, Hartmann Antal, Márkó polgármestere köszöntötte, Paulics István, a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Veszprém Megyei Egyesületének elnöke nyitotta meg. Tíz település tizenegy csoportja vett részt a találkozón, a fellépők színvonalas produkciókkal álltak színpadra, a nyugdíjasok lelkesen készültek műsoruk bemutatására. Az előadások végén Paulics István adta át az okleveleket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!