Mindszentkálla

2016.12.26. 16:50

Kitüntető címet adtak át

Mindszentkálla - December tizennyolcadikán együtt ünnepelt a falu lakossága. Az önkormányzat meghívására jöttek a faluházba, hogy közösen karácsonyozzanak.

Civil Tudósítónktól

Az ünnepi műsor előtt került sor a Mindszentkálláért kitüntetés átadására. A képviselő-testület három éve úgy határozott, hogy évente egy személynek ítélik oda a kitüntető címet. Idén Meilinger László kapta az elismerést sokéves önzetlen munkájáért, amellyel a települést segítette. Miután Keszler Gyula, a település polgármestere átadta az oklevelet, a faluban élő gyerekek és felnőttek műsora következett.

A közönség nagy tapssal jutalmazta a felnőttek és gyerekek közös szereplését a karácsonyi műsorban Fotó: Kovács Gáborné

Hetek óta készült a tizenhét szereplő, több estét együtt töltöttek, hogy versekkel, énekkel, zenével bemutassák Jézus születésének történetét. A sok gyakorlásnak megvolt az eredménye, a közönség nagy tapssal jutalmazta a versmondásra, éneklésre vállalkozó szereplőket, a Máriát, Józsefet, a pásztorokat, angyalokat, királyokat alakító gyerekeket, felnőtteket. A műsor után sütemény és egy pohár bor mellett beszélgettek a szereplők és a közönség.

Kovács Gáborné




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!