Mindszentkálla

2017.03.19. 11:50

Informatika kezdőknek - Ingyenes tanfolyam internetes ismeretekről

Mindszentkálla - Mivel egyre többen használnak számítógépet a munkájukhoz, vagy a szórakozáshoz, ezért a Bábel Nyelvcentrum ingyenes informatikai képzést indított Mindszentkállán februárban.

Civil Tudósítónktól

Az ingyenes tanfolyamra tizenöten jelentkeztek, akik elsajátíthatják a számítástechnika alapjait, megismerkedhetnek az infokummunikációs eszközökkel, azok használatával. Megtanulhatják, hogyan kell böngészni az interneten, megismerkednek az elektronikus levelezés alapjaival. A résztvevők életkor és foglalkozás szerinti megoszlása változatos. Kiss János vállalkozóként dolgozik, munkáját megkönnyíti a számítógép és az internet ismerete, használata.

A tanfolyam résztvevőit Varga Gábor informatika tanár vezeti be a számítástechnika világába. Tizenöten jelentkeztek Fotó: Kovács Gáborné

Czverencz Lajosné iskolás gyermekével használja otthon az internetet, ismereteit szeretné bővíteni a tanfolyamon. Vörös Tímea a számítógép és az internet segítségével tájékozódik az őt érdeklő témákban. Fekete Imre számára az internet kikapcsolódást jelent, a böngészők segítségével sok érdekes dolgot tudhat meg a nagyvilágról.

A tanfolyam elvégzése felmentésre jogosít a számítógépes alapismeretek és online alapismeretek alól azok számára, akik később ECDL vizsgát szeretnének tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!