MKB (törlés)

2010.01.20. 13:34

Ilyen élményben még soha nem volt részünk

Ahogy az előző bejegyzésemben ígértem, nekiugrottunk a francia csapatnak. Biztosak voltunk benne, hogy csak akkor foghatjuk meg őket, ha belevetjük magunkat a küzdelembe.

Kiss Nikolett

Voltak nehéz időszakaink, de végig jól tartottuk magunkat. Előre meg volt beszélve, hogy én a második félidőben lépek pályára, a feladat egyszerű volt: menjek, ahogy bírok.

Nem igazán tudtam azon gondolkodni, hogy nyerünk-e, vagy sem, azt viszont érzékeltem, hogy a hajrá nagyon lassan tellik. Többször is felnéztem az órára, ami egyszerűen nem akart pörögni. A végén természetesen nagyon boldog volt mindenki, hiszen Dávid (majdnem) legyőzte Góliátot, ráadásul jól éreztük magunkat a pályán és a meccs nagyon jó hatással volt a csapategységre is.

A fantasztikus szurkolótáborunkat is meg kell említeni, rengetegen kijöttek és mindenki teli torokból énekelte/kiabálta a Himnuszt. Beszéltük a többiekkel: ilyen élményben még soha nem volt részünk.

Persze nem ünnepeltünk sokáig, hiszen már a következő mérkőzésre kell koncentrálni, ha nem nyerünk a spanyolok ellen, semmit sem ér a döntetlenünk.

Ma délelőtt csak négyen, Császár Gábor, Nagy Kornél, Putics Barna és Zubai Szabolcs edzett, a többiek kaptak egy kis pihenőt. Mi néhányan kikapcsolódásként biliárdoztunk egy kicsit, délután háromnegyed hatkor indulunk a csarnokba, ahol belenézünk a francia-cseh mérkőzésbe. Aztán jöhetnek a spanyolok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!