MKB (törlés)

2005.12.02. 17:21

Csoknyai István, az igazi példakép

<STRONG>A dánok hatodik helyen a bajnokságban</STRONG>

MTI

Veszprém - Igazi példakép a városi sportéletben. Nagyszerû sportember, aki csak inspirálhatja a fiatalokat - méltatta Csoknyai Istvánt - a róla szóló könyv bemutató sajtótájékoztatóján - Dióssy László polgármester.

Donát Tamás legújabb könyve, a Csoki-papíron címû írás tegnap óta már kap- ható a városi könyvesboltokban, de akár a szombat délutáni MKB-Arhus Bajnokok Ligája-mérkõzés elõtt is megvásárolhatjuk. Sõt, a találkozó után a népszerû Csoknyai István, "Csoki" dedikálást is tart - adta hírül Hajnal Csaba, az MKB VKC ügyvezetõ igazgatója.
A könyv hivatalos sajtótájékoztatóján tegnap a szerzõ, Donát Tamás csak röviden szólt és köszönetet mondott a szponzoroknak. Csoknyai István úgy nyilatkozott: - Büszke vagyok, hogy írásos formában is megörökítették az éle- temet, a pályafutásomat. Néhány kulisszatitkot és sok érdekes történeteket is elárul a könyv az olvasóknak, de a magánéletembe is bepillantást kaphatnak. Nemcsak mint sportolót ismerhetnek meg közelebbrõl, hanem mint magánembert is.
A sajtótájékoztatón természetesen szó esett a szombati Bajnokok Ligája-összecsapásról is. Az idei év utolsó hazai fellépésén - várhatóan telt ház lesz - az egyesület méltóképpen szeretne elbúcsúzni mindig lelkes és odaadó közönségétõl, ezért sok apró meglepetésre készül. A hölgyeket és a gyerekeket stíl- szerûen Mikulással várják. A nyolcaddöntõ szünetében tombolasorsolást tartanak (egy szelvény ára 200 forint), ahol a fõdíj egy egyszemélyes dániai utazás lesz a csapattal, de számos szurkolói ereklye is gazdára talál majd. A találkozó elõtt és után a csarnokban árusítják majd az MKB VKC 2006. évi kézilabdás naptárát, amelyet akár dedikáltathatunk is közvetlenül a derbi után a játékosokkal, és a hónap játékosa szavazás aktuális eredményét is kihirdetik.
Érdekes hír a dán riválisról, hogy legutóbbi bajnokiján idegenben 35:26-ra kikapott a Viborgtól és jelenleg csak hatodik a táblázaton hat gyõzelemmel és hat vereséggel.Tombolasorsolást tartanak majd, és a fõdíj nyertese elutazhat a csapattal Dániába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!