MKB (törlés)

2005.11.23. 12:16

Éledezik a csapat

<STRONG>Tatabánya-MKB Veszprém KC ma 18 órakor a férfi NB I-ben</STRONG>

Mórocz Zsolt

Veszprém - Három bajnoki mérkõzést játszik a héten az MKB. Ma Tatabányán lépnek pályára a veszprémiek, szombaton a Komlót, vasárnap a Hargitát fogadják.
Egymás ellen meccseltek hétfõn este az MKB-sok. Tény, hogy nincs ennél erõsebb edzõpartnerük Magyarországon. Tatai, Tombor, Lazarov (helyette védekezésben Lusnyikov), Eklemovic, Gál, Lapcevic, Iváncsik az egyik, Sola, Szõllõsi, Putics, Buday, Myrhol, Schuch, Pásztor a másik oldalon. Ketten csak a lelátóról nézhetik társaikat: Gulyás Péter már együtt erõsít a többiekkel, de még nem játszhat, Pérez Carlos pedig egyelõre csak a szemét edzheti a kézilabdához.- Egy támadás után futottam vissza a kapunk elé, amikor éles fájdalom hasított a bal talpamba - emlékezett sérülése történetére "Csárli", melyet a Ciudad Real elleni BL-mérkõzés második félidejének elején szerzett Spanyolországban. - Elõször azt hittem, ráléptem egy öngyújtóra, amit a nézõtérrõl dobott valaki a pályára. Körül is néztem, de nem láttam semmit a parketten. Aztán a következõ futásnál bebizonyosodott, hogy súlyos talpsérülést szenvedtem. Csapatorvosunk, dr. Csordás József szerint két hét elteltével lesz érezhetõ a javulás. A Dunaferr elleni múlt csütörtöki nyögvenyelõs gyõzelem okát Pérez abban látja, hogy megfogta a társaságot a tizenegy gólos BL-fiaskó.- Kicsit rányomta a bélyegét a hangulatra az utóbbi két mérkõzés - indokolta a visszafogott öltözõi hangulatot Csoknyai István edzõ, majd fõnöke, Zdravko Zovko megjegyezte, hogy a hétfõ esti volt az elsõ olyan edzés, amikor már kezdett éledezni a csapat. - Hamarosan visszatérünk abba a ritmusba, ami három héttel ezelõtt jellemzett minket - tette hozzá a horvát vezetõedzõ. - Jobb teljesítményt várok a fiúktól Tatabányán, hiszen az Arhus elleni BL-meccsekre és a szegedi derbire újra fel kell építenünk magunkat. Ha nincs jó formában egy gárda, akkor küzdjön. Nálunk ez maradt el, ezért fordulhatott elõ, hogy négy góllal is vezettek az újvárosiak Veszprémben, amire emberemlékezet óta nem volt példa. Nap mint nap a dán bajnok honlapját nézegetik a veszprémiek, ami teljesen érthetõ, hiszen minél többet szeretnének megtudni a következõ kupaellenfélrõl. Nos, a legutóbbi hír eléggé meglepõ: a jelenleg csak a középmezõnyhöz tartozó Arhus 45:27-re kikapott a GOG Gudmétól. - Csalóka ez az eredmény, nem szabad, hogy elaltasson minket - mondta Csoknyai István. - Kapjuk a videokazettát a dánok egyik BL-meccsérõl, és akkor kielemezzük a játéku-kat. Most az a legfontosabb, hogy nyerjünk Tatabányán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!