Telekom Veszprém

2015.01.20. 11:14

A sűrű program miatt elmarad a február 8-i Cozma-emlékmérkőzés

Most már hivatalosan is megerősítette azt az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabda együttese, amelyről korábban már írtunk, miszerint elmarad a Marian Cozma jótékonysági mérkőzés.

B. Virág Rita

A veszprémiek a román Dinamo Bukarestet hívták meg, s bő egy héttel ezelőtt még úgy tűnt, a feszes program dacára meg tudják tartani az emlékmeccset. Azonban több SEHA-Liga mérkőzés időpontja megváltozott, s kiderült, a sűrű menetrend miatt gyakorlatilag lehetetlen most ezt az összecsapást megtartani.

Február 7-én a horvát Nexe vendégeként Eszéken lép pályára a Veszprém. Másnap lett volna az emlékmeccs, ám február 9-ére kellett áttenni az itthoni, Borac elleni SEHA-Liga derbit, így aztán három nap alatt három találkozót lejátszani, utazással együtt túlontúl megterhelő lenne a bakonyi együttes számára.A két klub most azon dolgozik, hogy olyan időpontot találjanak, amely nemcsak mindkét csapatnak, hanem a meggyilkolt kézilabdás édesapjának, Petre Cozmának is megfelel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!