Telekom Veszprém

2015.02.20. 08:27

Fazekas Nándor bravúrosan mutatkozott be új alakulatában

Veszprém – Fazekas Nándor, az MKB-MVM Veszprém Németországba kölcsönadott kapusa parádés teljesítménnyel mutatkozott be új alakulatában, a HBW Balingen-Weilstetten férfi kézilabda együttesében.

B. Virág Rita

A Bundesliga 23. fordulójában Fazekasék a Lemgo otthonában vendégeskedtek. A végig kiélezett találkozó hajrájában, hetven másodperccel a vége előtt 21:20-ra még a hazaiak vezettek, majd Fabian Böhm egalizált, s az utolsó 20 másodpercben a jó védekezésnek és Fazekas védésének köszönhetően sikerült pontot mentenie a vendég csapatnak. A német lapok beszámolója szerint a magyar kapus végig nagyszerűen teljesített, jó formában védett és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy új csapata pontot tudott szerezni. A Balingen egyelőre a bajnokság 12. helyén áll 20 ponttal a 19 fős mezőnyben, de még az ötödik hely is elérhető közelsében van, hat pontra. Jelenleg a tabellát az MKB-MVM Veszprém Bajnokok Ligája csoport ellenfele, a Rhein Neckar Löwen vezeti 38 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!