Telekom Veszprém

2015.03.09. 14:20

Kedden már Tatabányán - Egy héten belül a negyedik mérkőzését játssza a Veszprém

Veszprém - Embertelen a tempó a veszprémi kézilabdásoknál, nem csoda, ha Szkopjéban belefutottak egy csúfos vereségbe. Kedden pedig már itt az újabb kötelező erőpróba.

B. Virág Rita

A veszprémi kézilabdázók szombat este 28:21-re kikaptak a Vardar Szkopje otthonában, a SEHA-Liga alapszakaszának utolsó mérkőzésén.

A szurkolók többsége elkeseredetten vette tudomásul a tényt, hogy megszakadt kedvenceik veretlenségi sorozata. A klub hivatalos honlapjának fórumán egyesek például azt írják: nem az a baj, hogy kikaptunk, hanem az, ahogy kikaptunk .

Másokat pedig az foglalkoztat, miért kellett pénteken egy bemutató mérkőzést játszani, mert a játékosok láthatóan ki voltak facsarva.

Remélhetőleg a veszprémi Momir Ilic nem lesz ilyen ideges a Tatabánya elleni bajnoki mérkőzést követően kedd este Fotó: Penovác Károly

A társaság láthatóan fásult, fáradt benyomást keltett, ráadásul kedden újabb erőpróba vár rá, igaz, akkor a jóval közelebb fekvő Tatabánya otthonába látogat a magyar NB I, felsőházi rájátszásában.

A Veszprémnek eddig nem kellett megerőltetnie magát a magyar pontvadászatban, bár az Orosháza és a Balatonfüred okozott néhány kellemetlen percet a címvédőnek a Veszprém Arénában. Most is leginkább az a kérdés, mekkora különbséggel képes nyerni a bajnoki címre törő alakulat. A vendéglátók azért feltehetően nem adják majd olcsón a bőrüket, a Csurgón bravúros győzelmet aratott csapat szeretné megrángatni az oroszlán bajszát. Persze, ha az hagyja.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!