Telekom Veszprém

2015.07.06. 19:14

Új nevet kap a kézilabda együttes

Veszprém - Nem névadó szponzora többé az MKB a magyar bajnok és kupagyőztes, SEHA-Liga aranyérmes, Bajnokok Ligája döntős veszprémi férfi kézilabda együttesnek.

B. Virág Rita

A bank ezt sajtóközleményben jelentette be. A hír hallatán pedig elkezdődtek a találgatások. Egyes veszprémi szurkolók úgy vélik, és ezt a legnépszerűbb közösségi portálon ki is posztolták, a Fidesz így bünteti meg a veszprémieket a tavaszi választási vereségért, ahol a kormánypárt búcsút intett a kétharmados többségének.

Többen azon akadtak ki, hogy a bank két milliárd forinttal támogatta a kézilabda együttest és ez több mint sok(k). A fanyalgóknak persze egyből érkezett válasz, hiszen a pénzintézet 2005 óta adott ennyi pénzt az egyesületnek és nem pedig egy év alatt. És ezalatt a Veszprém nem kevesebb, mint 23 trófeát gyűjtött, amit valljuk be, bármilyen támogató azonnal elfogadna.

Mindenesetre a bank azt is bejelentette, hogy az utánpótlást tovább szponzorálja, vagyis nem hátrál ki teljesen a klub mögül, csak a nevét nem adja. Azt a pénzintézet nem árulta el, hogy TAO-s pénzzel támogatja-e a jövőben az utánpótlásnevelést, vagy másként.

Persze a focival is párhuzamot vontak néhányan. Egyes vélemények szerint inkább a kézilabdába kéne tolni a pénzt, ahol van eredmény és néző is, nem pedig a sokadosztályú labdarúgásba.

Abban minden háborgó viszont egyetértett, hogy akkor is hajrá Veszprém!

Természetesen megkerestük a veszprémi klub vezetőit is, akik nem kommentálták az eseményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!