Telekom Veszprém

2015.11.05. 10:12

Alilovic rosszul lett!

A horvát válogatott edzőtáborában, egy vérvételt követően rosszul lett és kórházba szállították Mirko Alilovicot, az MVM Veszprém kapusát.

B. Virág Rita

Megtudtuk, szerda reggel a horvát kézilabda válogatott edzőtáborában vérvételt tartottak, hogy felmérjék, milyen fizikai állapotban vannak a játékosok. A vérvétel után a veszprémiek kapusa rosszul érezte magát. A szobájába érve szédülésre, rosszullétre panaszkodott.

A reggelijét már el sem tudta fogyasztani, mert állapota rohamosan romlott. A válogatott orvosának javaslatára, alapos kivizsgálásra a zágrábi kórházba szállították.

A kézilabdást egy éjszakára tartották bent az egészségügyi intézményben, majd csütörtök délelőtt hazaengedték. A szakemberek szerint kimerültség okozta a problémát, ezért Alilovic felmentést kapott a nemzeti alakulat további programjai alól.

Alilovic kimerültsége érthető, hiszen szeptember eleje óta óriási terhelésnek van kitéve a veszprémi csapat. A társaságnak helyt kell állnia a SEHA-Ligában, a Bajnokok Ligájában, az idény elején a klubvilágbajnokság is plusz meccseket jelentett.

Ráadásul októberben mindenki megdöbbenésére, elbocsátották Carlos Ortega vezetőedzőt, a történtek kivétel nélkül minden játékost megviseltek.

Alilovic egyébként szeptember óta ragyogó formában van. Amikor pályára lép, akkor elképesztő teljesítményt nyújt. Pompás védéseivel oroszlánrészt vállalt olyan rangadók megnyerésében, mint például a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája ütközet. Ugyan a francia PSG-vel szemben is bravúrt, bravúrra halmozott, ám akkor sajnos két góllal csapata alulmaradt.

Alilovicra nagy szüksége van mind a horvát válogatottnak, mind az MVM Veszprémnek, ezért remélhetőleg, a szabadság alatt újra feltöltődik, és jövő kedden, a Vardar Szkopje elleni SEHA-Liga rangadón már újra teljes erőben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!