Telekom Veszprém

2014.03.10. 11:55

A négy a tét

Veszprém - A Ceglédet fogadja kedden a kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a címvédő MKB-MVM Veszprém KC. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Horváth Gábor

Talán nem kiabáljuk el, ha kijelentjük, hogy a bakonyiak már ott vannak a négyes kupafináléban. Az MKB-MVM az első találkozón, január végén 11 góllal (33:22-re) győzte le idegenben a ceglédieket, így a mai meccs voltaképpen formaság, ugyanakkor bőven van rá ok, hogy a szurkolók kilátogassanak az arénába.

A veszprémiek kedden este a Magyar Kupában lépnek pályára (Fotó: Penovác Károly)

Az egyik, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére készülődő hazai csapat várhatóan mindent megtesz majd azért, hogy játéka lendületes és szórakoztató legyen. Carlos Ortega vezetőedző minden bizonnyal újra lehetőséget ad néhány fiatalnak, illetve azoknak, akik sérülés miatt az utóbbi időben kevesebbet játszottak. Utóbbiak közé sorolható Iváncsik Tamás, akivel kapcsolatban érdekesség, hogy a szélső múlt pénteken saját közösségi oldalán bejelentette szezon végi távozását. A klub nem hosszabbította meg a játékos idén lejáró szerződését.

Az MKB-MVM Veszprém KC-Ceglédi KK mérkőzés alkalmával adja át ünnepélyesen lapunk a Napló 2013-as év hölgye, illetve férfija választás győzteseinek járó díjat. Olvasóinktól a legtöbb szavazatot kapott Vilics Andrea és Schuch Timuzsin a találkozó előtt, a játéktéren veszi át kitüntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!