Telekom Veszprém

2010.04.19. 12:10

Barcelona előtt - teljes keret és erőbedobás

Veszprém - Megkezdte a felkészülést a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére a veszprémi férfi kézilabdacsapat, amely vasárnap, a párharc első felvonásán a Barcelona otthonában lép pályára.

Horváth Gábor

A legrangosabb kupaküzdelem folytatása előtt - az elmúlt hétvégén - a nemzeti csapatoké volt a főszerep, a válogatottak barátságos találkozókon, összetartásokon vettek részt.

Az MKB Veszprém KC játékosait, illetve szakmai vezetését mindez három fronton érintette. A Mocsai Lajos és Csoknyai István által irányított magyar válogatott (a bakonyiak közül Gulyás Péter és Fazekas Nándor volt tagja a keretnek) a Pannon-kupán lépett pályára és a szlovákok, valamint a görögök legyőzésével meg is nyerte azt. A szerb nemzeti csapat tagjaként, Marko Vujin, Uros Vilovski és Zarko Sesum gyakorláson, illetve egymás közötti mérkőzésen vett részt hazájában, Jevgenyij Lusnyikov pedig az orosz válogatott színeiben Szlovénia ellen szerepelt barátságos találkozón.

- A válogatott programok miatt két részletben kezdtük el a felkészülést a barcelonai összecsapásra. Hétfőn reggel azok vettek részt erősítő edzésen, akik a hétvégén itt maradtak Veszprémben, este pedig már teljes kerettel gyakoroltunk. Örömteli, hogy Marko Vujin játéktapasztalatot szerzett Szerbiában - nyilatkozta lapunknak Mocsai Lajos. Az MKB vezetőedzője hozzátette: a múlt héten betegséggel bajlódó Iváncsik Gergő és Dunaferr elleni bajnoki elődöntőben kézsérülést szenvedett  testvére, Tamás egyaránt elkezdhette a felkészülést.

Az egyesülettel kapcsolatos további hír, hogy a Barcelona-MKB BL negyeddöntő-mérkőzést (vasárnap, 16.45) valószínűleg, egy kivetítő segítségével a Veszprém Arénában is megtekinthetik az érdeklődő szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!