Telekom Veszprém

2010.05.03. 10:02

Dzomba nősül - Lencsevégre kapták a titkolózó párt

Zágráb - Sírhatnak a veszprémi lányok, megnősül Mirza Dzomba, az MKB Veszprém férfi kézilabda csapatának egykori népszerű jobbszélsője. Belma Hodzicot, a horvát RTL Klub főzőcske sorozatának, az ottani Vacsoracsatának csinos szőke műsorvezetőnőjét veszi feleségül - adja hírül a zágrábi Jutarnji list online kiadása.

Bartuc Gabriella

Bár az ifjú pár titkolózik, a napokban lencsevégre kapták őket az egyik zágrábi kávéház teraszán, amint kissé gondterhelten szervezkednek. Beavatottak tudni vélik, július 3-án lesz az esküvő Rijekán, abban a tengerparti városban, ahol mindketten felnőttek és ahol tavaly tavasszal lángra lobbant köztük a szerelem.

Állítólag Dzomba azt szeretné, hogy Halid Beslic, a sportoló körökben szupernépszerű bosnyák popsztár szórakoztassa a násznépet. A menyasszony ruháját,a horvát Jutarnji list szerint a felkapott fiatal rijekai divatdiktátor, Juraj Zigman tervezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!