Telekom Veszprém

2014.06.02. 18:15

Gálaműsoron köszöntötték az MKB-MVM játékosait

Veszprém – Százak ünnepelték az MKB-MVM Veszprém játékosait a sikeres szezont lezáró ünnepségen az Aréna előtti téren hétfőn este.

Marton Attila

A klub megadta a módját az ünneplésnek, és a szurkolóknak hála, igazi gála kerekedett a köszöntésből a helyi Hősök zenekar koncertje után. Az idei évre kitűzött célokat a csapat elérte, az álmaink beteljesítésére még egy évet várni kell, fogalmazott Porga Gyula polgármester, majd hozzátette, ez a csapat megérdemli a türelmet. A városvezető ezután köszönetet mondott a játékosoknak és a szurkolóknak. A csapat tagjait a Rocky című film betétdalára, az Eye of the Tigerre konferálta fel a helyi műsorközlő: a játékosok a mérkőzésekhez hasonlóan a mezszámuk szerinti sorrendben vonultak fel egyesével, a közönség pedig méltóképpen, üdvrivalgással és tapssal köszöntötte kedvenceit.

A final four megnyeréséért dolgozik a következő szezonban a csapat, ígérte Nagy László az ünnepségen. A színpadra vonuló játékosok közül a legnagyobb éljenzés talán a Bajnokok Ligája gólkirályát, Momir Ilicset és a csapatkapitány Nagy Lászlót fogadta. A csapattagok előbb a polgármesterrel, aztán egymással is lepacsiztak. A játékosok után Ortega vezetőedző, majd Caviedes másod-edző, végül az orvosok és a gyúró is megérkezett. A bajnok- és kupagyőztes csapatot előbb az Építők-építők rigmussal éltették a drukkerek, majd hamarosan átváltottak a Szép volt, fiúk! skandálásra. A csapat játéka és teljesítménye megfelelt az elvárásoknak és az egyesület célkitűzéseinek, hangsúlyozta köszöntőjében Fonyó Károly klubelnök, majd hozzáfűzte, a veszprémi közönséget nem véletlenül választották Európa legjobb szurkolótáborának. A közönség biztatását Nagy László csapatkapitány is kiemelte, szerinte a szurkolók nélkül nem jutottak volna el a final fourig. A következő szezonnal kapcsolatban elmondta, ha a klubvezetés a Bajnokok Ligája döntőbe jutást tűzi ki célul, a közönség segítségével elérhetik azt. Nagy emellett megígérte, azon fognak dolgozni a 2014-2015-ös szezonban, hogy megnyerjék a final fourt. A játékosok bebizonyították, hogy nem csak kiváló sportemberek, hanem nagy mókamesterek is, ugyanis a csapatkapitányt spontán tapssal viccelték meg beszéde közben, utána pedig belekezdtek a Veszprém indulójába: a közönség sem volt rest, azonnal bekapcsolódott az éneklésbe. A csapatkapitány a klubtól távozó játékosokat is méltatta: a hét év alatt hét bajnoki címet szerző, a búcsú perceiben könnyeivel küszködő Iváncsik Tamás és Mocsai Tamás is méltóképpen elbúcsúzhatott a veszprémi közönségtől. A mintegy háromnegyedórás ünnepség végén a játékosok félkörbe kapaszkodtak össze a közönség ovációjával kísérve. A csapat közös vacsorával zárta a szezont, míg az Aréna előtti program a Hooligans koncertjével ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!