Telekom Veszprém

2012.03.28. 09:08

Iráni tehetséget tesztel az MKB Veszprém

Veszprém - Ázsia egyik legtehetségesebbnek tartott fiatal játékosát teszteli az MKB Veszprém KC tudta meg a Napló a kézilabdaklub vezetőségétől. Az újonc lapunknak nyilatkozott először.

Horváth Gábor

Iman Jamali iráni, 20 éves, jobbkezes, több mint két méter magas. A posztja átlövő. Jelenleg Csoknyai István edző keze alatt dolgozik, azokkal a játékosokkal együtt, akik nem érintettek válogatott programon.
 
A fiatalembert a szakma hatalmas tehetségnek tartja, több ajánlata is volt, többek között a Közel-Keletről, de ő egyelőre Veszprémet választotta.


 
- Bár még csak nemrég érkeztem, kijelenthetem, nagyon jól érzem magam. Tisztában vagyok vele, hogy ez a legjobb klub Magyarországon és hatalmas örömmel tölt el, hogy itt edzhetek. Ez a lehetőség egy óriási esély számomra arra, hogy Európában folytathassan pályafutásom - nyilatkozta lapunknak Iman Jamali.

Az ifjú ázsiai tehetséggel kapcsolatban kikértük Csoknyai István véleményét.  - Eddig négy edzésen vett részt és azt máris elmondhatom róla, hogy jó képességű, atlétikus alkat. Megvan a dinamikája és úgy tűnik, megfelelően terhelhető, tehát az első benyomáson teljesen pozitív. Persze azt is hozzá kell tennem, hogy a játékos egyelőre csak egyéni képzésen vett részt, hiszen a válogatott összetartás miatt jelenleg a keretből csupán néhányan edzenek Veszprémben - fogalmazott a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!