Telekom Veszprém

2010.08.18. 18:36

Kézilabda - Felkészülés idegenben

Veszprém, Balatonfüred - Mindkét megyei első osztályú kézilabdacsapat felkészülési tornán vesz részt a hosszú hétvégén. Az MKB Veszprém Horvátországba utazik, a Balatonfüredi KSE pedig Csurgón szerepel.

Munkatársainktól

A múlt heti németországi Schlecker-kupa után most Horvátországban lép pályára a veszprémi férfi kézilabdacsapat. Mocsai Lajos tanítványai a poreci nemzetközi kézilabdatornán vesznek részt, a magyar bajnok csütörtök délelőtt tíz órakor a dán Silkeborggal mérkőzik meg, délután ötkor pedig a házigazda lesz az ellenfele. Utolsó csoportmeccsén, augusztus 20-án 18.40-kor a német Gummersbachhal játszik az együttes. A kétcsoportos (a másik ágra a horvát bajnok Zagreb, a német Melsungen, valamint a szlovén Koper kapott besorolást) viadal helyosztóit szombaton rendezik.

Az MKB-val kapcsolatos hír, hogy a csapat augusztus 31-én 18 órakor az idén BL négyes döntőbe jutó, orosz Csehovszki Medvegyit látja vendégül.

Csurgón öt csapat részvételével körmérkőzéses tornát tartanak. A Balatonfüredi KSE pénteken a horvát Bjelovarral és a házigazdákkal, szombaton az Orosházával, majd a Dunaferrel találkozik. Ugyan Tombor Csaba rehabilitációja nagyszerűen halad, de még éles meccsen nem bevethető, ezért nem utazik, ahogy a csapatkapitány, Pásztor István sem, aki Balatonfüred városát képviseli a debreceni virágkarneválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!