Telekom Veszprém

2015.01.08. 19:30

MKB: Gulyás megsérült, mérkőzést rendeznek a Cozma család megsegítésére

Mégis lesz jótékonysági mérkőzés Petre Cozma és családja megsegítésére. Ezzel egy időben a férfi kézilabda-válogatottnál szereplő Gulyás Péter megsérült.

B. Virág Rita

Az elmúlt napok eseményei után az MKB-MVM Veszprém vezetői úgy döntöttek, február 8-án, Marian Cozma tragikus halálának hatodik évfordulóján jótékonysági, barátságos mérkőzést szerveznek Petre Cozma és családja megsegítésére.

A klub közleménye szerint mély megrendüléssel értesültek a hírről, miszerint Petre Cozma és családja nehéz helyzetbe került önhibáján kívül.

A mérkőzésre a magyar bajnok Marian Cozma korábbi csapatát, a Dinamo Bucurestit hívta meg. A találkozó teljes bevételét a család megsegítésére ajánlják fel.

Az egyesülettel kapcsolatos további hír, hogy Gulyás Péter jobbszélső hazatért a válogatott összetartásról sérülés miatt.

– Az Achillesemmel adódtak problémák. Ugyan az első vizsgálatok és felvételek tanúsága szerint nincs komolyabb baj, ám egyelőre nem tudok mozogni a fájdalom miatt. A következő napokban a válogatott és a klub orvosai konzultálnak a lehetséges kezelésekről, és utána tudom meg, hogy 12-én munkába állhatok-e Veszprémben – nyilatkozta lapunknak Gulyás Péter.

A válogatott játékos hozzátette, Dujshebajevvel együtt dolgozni nagyon érdekes és motiváló. Teljesen más jellegű tréningeket végeznek, mint eddig, és ez kifejezetten feldobja a társaságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!