10°

Monostorapáti

4 hónapja
MONOSTORAPÁTI - A nagycsaládokban élő gyerekek mindegyike talált magának szórakozást a régiós családi napon, amelynek ebben az évben a település adott otthont.
10 hónapja
Monostorapáti - Takács Péter polgármester és Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke a napokban együtt jelentette be, hogy a község önkormányzata a közelmúltban sikerrel pályázott konyhafejlesztésre.
1 éve
Külön misét érdemelne, hogy mennyi értékes könyv jelent meg a helytörténet témakörében Veszprém megyében az elmúlt esztendőben. Legyen az akár monográfia, lexikon, képgyűjtemény vagy csak helyi kiadvány, de mindegyik erősíti azt az öntudatot, hogy a településünkön át vezet az út a járásunkba, onnan a megyénkbe, no meg még a régióba is.
2 éve
Budapest – A Bakonyerdő Zrt. monostorapáti erdészetének erdészeti igazgatója, Farkas Attila Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől a monostorapáti erdészet vezetőjeként végzett két és fél évtizedes áldozatos munkája elismeréseként.
2 éve
A Művészetek Völgye Általános Iskola diákjai a Tapolcai Járásbíróságra látogattak, hogy részt vegyenek egy, az iskolai erőszakkal kapcsolatos tárgyaláson.

Legolvasottabb

1
Őszi Sütifeszt Veszprémben – 3 napig kedvezményesen nassolhatunk!
2
Napi sudoku - könnyebb verzió
3
Ilyen az, ha gyerekek osztják a Tankcsapdát (videó)
4
Varga Mihály: tartós marad az építőipar dinamikus teljesítménye
5
Hazafias-honvédelmi vetélkedőt szerveztek várpalotai diákoknak
a balhés helyszín
Újra felléphet Justin Timberlake az NFL-döntő félidős műsorában
1071,8 kilós / 23 perce
Joel Hollandé a világ legnagyobb tökje
Kiállították a hétvégén a New York-i Botanikus Kertben azt a több mint egytonnás tököt.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
torkon szúrta / 39 perce
Megkéselt egy orosz rádióst Moszkvában
falopásért / 1 órája
Főbe lőtték a román rendőrök
a vágyak tárgya / 1 órája
Miért nőnemű a hajó?
a népesség 10%-a érintett / 3 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
BL Yacht Club / 3 órája
Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!
veol.hu
forradalom / 3 órája
Hazaszeretetet és küzdeni tudást tanulhatunk '56 hőseitől
Marton Attila