Nagyalásony

2017.08.07. 18:25

Zene, tánc, bűvész és zserbó - Falunap Nagyalásonyban

Nagyalásony - Szent István király emlékére rendeznek falunapot augusztus 12-én a Ludas tó partján. Reggel hét órától az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar és Mazsorettcsoport ébreszti a falubelieket.

Penk Tímea

A rendezvényt kilenc órakor Kovács Zoltán államtitkár és Csöngei Gábor polgármester nyitja meg. Szűcs Dóra énekes műsora után fellép az Ajka-Padragkút táncegyüttes és a noszlopi Country Sisters. A zserbóversenyre délelőtt tíz óráig lehet benevezni. A gyerekeket légvár, lufibohóc, arcfestés, íjászat, pónilovaglás, sétakocsikázás, kézműves foglalkozások várják a falunapon.

Fél tizenkettőkor ökumenikus istentiszteletet tartanak, az ebédhez Sallai Jenő cigányprímás hegedűművész zenél. Délután egy órától Boldizsár Zsolt a festményeivel, a dákai Batthyány Ilona Fogyatékosok Otthona lakói kézműves alkotásaikkal mutatkoznak be. Fél kettőtől Takácsi civil csoportjai lépnek fel, kettőkor labdarúgó mérkőzés kezdődik.

A vinári Music Mix dalcsokra után Matteo Cammisa bűvész szórakoztatja a közönséget. Négy órakor Kira & Adrián sláger- és mulatós dalokat énekel, ötkor kihirdetik a focimeccs eredményeit. Fél hatkor operettel érkezik Geleta Viktor és Ducza Nóra, majd a szombathelyi Shamila hastánccsoport lép fel. Fél nyolckor a B52 Együttes népszerű rockdalokat ad elő. Kilenc órakor tűzijáték zárja a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!