Nap képe

2012.05.30. 14:04

Táncosok nagy versenye

Sümeg - Nyolcvankét produkciót láthatott a közönség a közelmúltban immár negyedik alkalommal megrendezett nagyszabású dunántúli táncversenyen.

Szijártó János

A Kisfaludy művelődési központban remek produkciókat mutattak be. A kínálatban show-tánc, modern tánc, táncszínház, akrobatikus, hip-hop és rock and roll szerepelt. A látványos elemeket, szép koreográfiákat sem nélkülöző, hatásos zenei alappal bemutatott műsorszámok szinte kivétel nélkül elnyerték a közönség tetszését, a nézők vastapssal jutalmazták a látottakat. A zsűri értékelése is tükrözte a színvonalat, hiszen számos arany, ezüst és bronz minősítést adtak ki az eredményhirdetés során.

A Sümeg-kupát a kaposvári Roppantó Táncegyüttes nyerte el, a táncverseny bajnoka címet a budapesti Rave Dance SE és a veszprémi Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió szerezte meg. A zsűri különdíját a várpalotai DSE Unio érdemelte ki. A Rave Dance SE kiemelt különdíjat is kapott, míg a koreográfusi díjat a fővárosi Nílus gyöngyei kapták az egzotikus világ kitűnő színpadi bemutatásáért.
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!