Háromesélyes meccs Rátóton

2019.04.26. 04:00

A Csetény egyre nehezebb helyzetbe kerül

A dobogós csapatok abszolút esélyesként lépnek pályára hétvégén az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A játéknap kérdése: tudnak-e bravúrt végrehajtani a kiesés elől menekülők?

Horváth Gábor

A Várpalotai BSK holnap a Tihanyi FC-t fogadja.

Fotó: Balogh Ákos

Tapolca (11.)–Ajka Kristály (5.): Az utóbbi időben egyik csapat sem leli győztes formáját, a teljesítmények is elég hullámzóak. A tabellán elfoglalt helyezések alapján a vendégek az esélyesebbek a három pont begyűjtésére.

Balatonfüredi FC (2.)–Magyarpolány SE (7.): Jó sorozatban van a Magyarpolány, amely két fontos meccset nyert meg zsinórban, ám kevés az esély arra, hogy a széria folytatódjon. A balatonfürediek idén az összes találkozójukat behúzták, általában kiütéssel, ráadásul úgy, hogy egyetlen gólt sem kaptak.

Devecser SE (10.)–Csetény SE (14.): Bár mindkét csapat az alsóházban szerepel, mégis más helyzetben vannak a felek. A devecseriek szépen gyűjtögetik a pontokat, míg a Csetény hosszú ideje nyeretlen és egyre nehezebb helyzetbe kerül a kiesés elleni csatában.

A Várpalotai BSK holnap a Tihanyi FC-t fogadja.
Fotó: Balogh Ákos

Várpalotai BSK (13.)–Tihanyi FC (4.): Három vereség után szerzett ismét pontot a múlt héten a VBSK, amelynek égetően szüksége lenne a sikerekre a tabella alsó részében. A tihanyiak az előző fordulóban rangadót buktak, az Úrkút SK elleni hazai fiaskó fájó lehetett, hiszen ezzel távol kerültek a dobogós álmok. A vendégek a találkozó esélyesei.

Úrkút SK (3.)–FC Zirc (16.): Az úrkútiak fontos győzelmet arattak a múlt héten Tihanyban, nagyot léptek előre harmadik helyük bebiztosítása érdekében, ám a folytatásban sem lazíthatnak. Még a sereghajtó ellen sem, a zirciek az előző körben megint kikaptak, de megmutatták, hogy van bennük tartás, emberhátrányban is a végsőkig versenyben voltak otthon a Devecserrel szemben.

Herend (15.)–Balatonalmádi SE (6.): Igaz, a Herend utolsó előtti a tabellán, ám egyáltalán nem könnyű nyerni a vendégeként. Az Almádi – amely kiváló formába lendült az utóbbi időben, hetek óta veretlen – ugyanakkor idegenben is képes az eredményes futballra. A hazaiak nem játszhatnak döntetlenre, a bennmaradásért vívott küzdelemben végre három pontra volna szükségük.

Gyulafirátót SE (8.)–Fűzfői AK (12.): Mindkét együttesnek nagyon kellene a siker, hiszen rég vonultak le győztesen a pályáról. Kiegyenlített, kemény összecsapás várható, háromesélyes a meccs.

Sümeg VSE (9.)–VLS Veszprém (1.): A Sümeg a megyei kupában nem tudott kiállni a Veszprém ellen, ám a bajnokságban négy forduló óta veretlen az alakulat. Ez óvatosságra intheti a vendégeket, a bakonyiak ezzel együtt nagyon magabiztosak, idén még egyetlen meccsen sem volt problémájuk, könnyedén gyűjtögetik a pontokat. Most is abszolút esélyesek.

A mérkőzések 17 órakor kezdődnek szombaton, kivétel Herenden, Gyulafirátóton és Sümegen, ahol vasárnap rendeznek bajnokit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában