mikulás

2018.12.13. 07:00

Egy sportcsarnoknyi gyerek örvendezett Nemesvámoson

Mintegy 30 önkéntes közreműködésével a Mikulás idén is ellátogatott a településre a Nemesvámosi Ifjúsági Klub és a Családsegítő Szolgálat szervezésében.

Molnár Sándor

A tizenkét évnél fiatalabbak ajándékot kaptak

Fotó: Molnár Sándor/Napló

A szervezők a sok-sok támogatónak köszönhetően 350 Mikulás-csomaggal készültek. A nemesvámosi és a veszprémfajszi, 12 évnél fiatalabb gyerekeket várták a vidám délutánra, ahol fellépett a helyi BorKöMoSzat zenekar, volt játszóház, és a Pesti Zenés Színpad előadásában az Eltűnt a Mikulás című, interaktív mesekoncertet is láthatták a gyerekek.

A tizenkét évnél fiatalabbak ajándékot kaptak
Fotó: Molnár Sándor/Napló

Az óriásbábokat is felvonultató előadást nagyon élvezték az apróságok, akik később vidáman vonatoztak a sportcsarnokban Rudolffal, a rénszarvassal, és természetesen találkozhattak a Télapóval is, akitől átvehették az ajándékcsomagokat. A szervezők a szülőkre is gondoltak, akiket teával, forralt borral, diós és mákos kaláccsal vártak a motorosegyesület tagjai a sportcsarnok előtt.

A jó hangulatú Mikulás-délután nemesvámosi vállalatok, helyi vállalkozók, lakosok, valamint az önkormányzat összefogásának köszönhetően valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában