NB I

2018.12.19. 07:00

Vereséggel zárt a Füred

Ugyan szoros mérkőzés volt az év utolsó NB I-es röplabda bajnokija, a füredi lányok csak az első szettet tudták hozni a Gödöllő ellen.

Pilltmann-Horváth Barbara

A füredi röpisek nem várt vereséget szenvedtek

Fotó: Pesthy Márton/Napló

SZBBRA–Gödöllő 1-3 (19, –22, –22, –27)

Balatonfüred, 100 néző. V: Mezőffy, Barabás. Szent Benedek Balatonfüred: Jezerniczki 13, Yslany Kelly 3, M. Szkorics 8, Vasvári E. 4, Sours 25, N. Szkorics 10. Csere: Fáth (liberó), Dordzsceren 1. Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Az év utolsó meccsét otthon játszotta a Balatonfüred, a Gödöllőt fogadták vasárnap a lányok.

Az első játékrészben remek szervákkal sikerült pontelőnybe kerülniük a hazaiaknak, és annak ellenére be is húzták, hogy a játszma végére a vendégek is beindultak.

A füredi röpisek nem várt vereséget szenvedtek
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A második szett elején még vezettek 8-3-ra a fürediek, de az ellenfélnek sikerült fordítani, és kiegyenlítették az eredményt. A folytatásban aztán, bár többször vezetett a Szent Benedek, egy játékrészt sem sikerült már nyerniük, így a vendégek örülhettek a mérkőzés végén a 3-1-es végeredménynek.

Milodanovics Andrea: – Nem számítottam arra, hogy ennyire nehéz meccs lesz. Azt gondoltam, hogy fejben sokkal erősebbek leszünk, és hozni tudjuk ezt a mérkőzést. Sajnos nem így történt, és sajnálom, hogy a közönségünknek nem tudtunk örömet szerezni egy győzelemmel. Annyi sikerült, hogy a nézők látványos röplabdát láthattak, izgalmas labdamenetekkel. Van még bőven miben fejlődni, de ugye hosszú még a bajnokság, és a végére kell összeállnia mindennek. A mai teljesítmény ez ellen a lelkes és jól játszó Gödöllő ellen nem volt elég. Jönnek az ünnepek, jön egy kis pihenés, ami azt gondolom, hogy mindenkinek jót fog tenni. Utána pedig nekivágunk a bajnokság második felének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában