Kínos

2018.05.14. 17:09

Nem énekel a Spice Girls Harry-ék esküvőjén

Az okról nem sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy a Kensington Palota nem kérte fel őket a fellépésre.

Members of the British pop girl group Spice Girls Melanie Brown (L), Geri Halliwell (2nd L), Emma Bunton (2nd R) and Melanie Chisholm (R) pose with producer Judy Cramer as they arrive for the premiere of the Spice Girls musical "Viva Forever" in central London on December 11, 2012. Viva Forever is produced by Judy Craymer, written by Jennifer Saunders and features the music of the British pop girl group Spice Girls. AFP PHOTO/Leon Neal / AFP PHOTO / LEON NEAL

Fotó: AFP

Mégsem lép fel a királyi esküvőn a Spice Girls, de ott lesznek a vendégek között. Azt, hogy fellépnének Mel B híresztelte el, még egy februári showműsorban, ahol a résztvevők faggatták erről. Most azonban kiderült, a „fűszeres lányok” nem szórakoztatják az uralkodókból és a világsztárokból álló közönséget- írja a Bors.

Nem érkezett megrendelés, hogy lépjenek fel május 19-én az esküvőn – tudatta a TMZ-vel a királyi családdal kapcsolatot tartó forrásuk. Az okról nem sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy sem Harry-ék, sem a Kensington Palota nem kérte fel őket a fellépésre.

Ez kicsit kínos, egyben furcsa is, mert Harry és Meghan is szereti a lányokat. A herceget apja, Károly herceg annak idején a koncertjükre is elvitte, és személyesen is ismeri őket.

Egy ideje már szó van arról, hogy Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Horner és Victoria Beckham nem zárkóznak el a visszatéréstől, ám egyelőre nincs semmi konkrétum. Eddig úgy tudni, hogy a terv rendre Victoria Beckham és a Geri Horner között lévő konfliktus miatt hiúsul meg.

A két énekesnő egyszerűen nem tud megegyezni a részletekről, de a gázsiról sem. Tehát hivatalos fellépés nem lesz, mert nem is próbálnak. Azt viszont senki nem tudja, hogy a buli hevében, a lagziban nem pattannak-e fel az asztal tetejére egy közös produkcióra?

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!