Nem az övé az utolsó szó

2018.06.03. 21:27

J. K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok harmadik részén

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című film, de J. K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.

British author J. K. Rowling poses upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London on February 12, 2017. / AFP PHOTO / Justin TALLIS

Forrás: AFP

Fotó: Justin Tallis

Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett széria harmadik epizódján – számolt be róla az imdb.com mozis adatbázis.

„Alighogy befejeztem a negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3. forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje leírni” – fogalmazott.

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Mint közölte: a Warner Bros stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó. „Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre” – jegyezte meg.

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők. A David Yates rendezésében készült produkció főszerepeit Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler alakítja. Az előzetest addig is itt megtekintheti:

Borítóképünkön J. K. Rowling

Forrás: AFP / Justin Tallis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!