Csúnya válás

2018.06.13. 10:30

Pszichológusok segítenek Angelina Jolienak és Brad Pittnek

Egy los angelesi bíróság döntése értelmében együtt kell működnie egymással Hollywood egykori álompárjának.

US actress and special UN envoy Angelina Jolie (L) and her husband US actor Brad Pitt attend the fourth day of the Global Summit to End Sexual Violence in Conflict in London on June 13, 2014. US Secretary of State John Kerry spoke at the closing session of the four-day long Global Summit to End Sexual Violence in Conflict, which is being co-hosted by Hollywood actress Angelina Jolie and British Foreign Secretary William Hague. UN Secretary General Ban Ki Moon will also appear by video link. AFP PHOTO / CARL COURT / AFP PHOTO / CARL COURT

Angelina Jolietól (43) akár el is vehetik gyermekei elsődleges felügyeleti jogát, amennyiben nem egyezik meg Brad Pittel (54) – számol be róla a Daily Mail nyomán a Bors Online.

Mint a portál írja, Angelina és Brad között válásuk bejelentése óta folyik a harc a gyermekeik elhelyezéséért. Hat gyermeket neveltek együtt, akik közül a legidősebb is csupán 16 éves. A bíróság döntése szerint a gyerekeknek ebben a korban még komoly károkat okozhat, ha nem tarthatnak kapcsolatot apjukkal.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermekükkel még 2013-ban.
Fotó: AFP

Mivel a színésznő jelenleg Londonban forgatja a Demóna 2-t, Brad pedig Los Angelesben tartózkodik, így nem könnyű megoldani az ingázást. Jolie-nak ráadásul azt is lehetővé kell tennie exférje számára, hogy telefonon akármikor felvehesse a kapcsolatot gyermekeikkel külön-külön is beszélgetve velük. Ezalatt Jolie nem felügyelheti, nem szólhat bele, nem irányíthatja Brad telefonos kommunikációját a gyerekekkel. Ugyanakkor, ha a gyerekek apjukkal vannak, ő naponta kizárólag egyszer telefonálhat nekik.

Ez a vita annyira elmérgesedett a volt álompár között, hogy a bíróság azt is elrendelte, hogy mindkettőjüknek idén nyáron két pszichológus segít majd megoldani a gyermekekkel történő telefonos beszélgetés problémáját.

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt. Forrás: AFP / Carl Court

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!