újabb epizódok

2018.07.03. 12:33

John Malkovich is szerepel Az ifjú pápa-sorozat folytatásában

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője.

US actor John Malkovich attends a press conference in Kyiv, Ukraine, 30 June,2018. John Malkovich and Riccardo will perform at a concert during the international project "The Roads of Friendship. Ravenna-Kiev" which will be held on the Sofia Square in Kiev on July 1.The 22nd event of the project that, since 1997, travels to places that have made history. Led by Riccardo Muti, the musicians of the “Luigi Cherubini” Youth Orchestra join the Orchestra and Choir of the National Opera of Ukraine, and also young artists from Mariupol, in Kiev, on the 1st of July ,and in Ravenna on the 3rd of July.The programme proposes Giuseppe Verdi’s music - from the "Stabat Mater" and "Te Deum" to "Nabucco" - and Aaron Copland’s "Lincoln Portrait", featuring John Malkovich as the narrator. (Photo by STR/NurPhoto)

Fotó: NurPhoto

John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában – értesült a Variety.com

Mint azt már korábban bejelentették, a Jude Law főszereplésével forgatott nagy sikerű sorozatnak nem lesz második évada. A produkciót megrendelő HBO és Sky közleménye szerint Sorrentino inkább egy újabb, korlátozott epizódszámú szériát rendez a modern pápaság világáról The New Pope címmel.

Law Az ifjú pápa című sorozatban Lenny Belardót alakította, aki az első amerikai pápaként XIII. Pius néven lett a katolikus egyház feje.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Law visszatér-e az új szériában, mivel a sorozat végén bizonytalanná vált a karakter jövője. A pletykák szerint Malkovich játszhatja az új pápát, de hivatalos nyilatkozatban ez még nem hangzott el, ahogy az új széria forgatókönyvéről sem beszéltek még.

A kétszeres Oscar-jelölt Malkovich három évtizedes pályafutása alatt rendkívül színes karaktereket játszott: szerepelt a Veszedelmes viszonyok című kosztümös filmben, de olyan akciómozikban is láthatták a nézők, mint a Con Air – A fegyencjárat vagy a Red-sorozat, és ő volt a főhőse Spike Jonze A John Malkovich-menet című komédiájának is.

A The New Pope című új tévésorozat forgatása novemberben kezdődik Olaszországban. A forgatókönyvön ismét Sorrentino dolgozik Umberto Contarello és Stefano Bises társaságában. A sorozat producere a Wildside részéről Lorenzo Mieli és Mario Gianani, a Mediapro pedig társproducerként működik közre. A széria nemzetközi forgalmazója a FremantleMedia International.

Az ifjú pápa 2016 októberében debütált a Sky tévécsatornán, majd 2017 januárjában az HBO programjában. Law alakítását Golden Globe-díjra is jelölték.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!