különös házasság

2018.09.22. 19:48

Dobta a felesége Robbie Williams apját az énekes fiatal barátja miatt

Williams apja 2012-ben Máltán kérte meg a nő kezét, majd 2013-ban összeházasodtak.

Apja istápolásával telnek a napjai mostanában a világhírű Robbie Williamsnek. A brit énekes 69 esztendős faterját, Pete Conwayt ugyanis ötévnyi házasság után elhagyta felesége, Melanie Mills – írja a Borsonline.

A 44 éves, jótékonysági eseményeket szervező nő Robbie egyik fiatal, meg nem nevezett barátjával állt össze, akivel Floridában kezdenek új életet.

Természetesen a történtek nagyon megviselték Robbie apját, ezért az énekes próbál minél több időt tölteni vele.

– Nagyon szorossá vált a kapcsolatuk az elmúlt hetekben. Robbie próbálja az apukáját felvidítani. Elhatározta, hogy átsegíti a szülőjét a nehéz időszakon – árulta el a sztár egyik ismerőse. – Pete-et sokkolták a történtek, de rengeteg támogatást kap a család más tagjaitól is, így a körülményekhez képest jól van.

Pete és Melanie 2010-ben ismerkedett meg egymással Robbie szülővárosában, Stoke-ban, ahol a nő egy jótékonysági szervezőként dolgozott, az énekes pedig patronálta a kezdeményezést. Williams apja 2012-ben Máltán kérte meg a nő kezét, majd 2013-ban összeházasodtak. Mindazonáltal furcsa kapcsolat volt az idős férfi és a középkorú felesége között, mert

sosem költöztek össze.

Pete Stoke-ban élt, míg Melanie a 10 kilométerre lévő Trenthamben.

Az énekes apja szakított Robbie 77 éves édesanyjával, Jannel, de a fiával azután is szoros kapcsolatban maradt.

Borítókép: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!