súlyos vádak

2019.04.14. 07:54

A bíróságon folytatódik Johnny Depp és volt felesége vitája

A kiszivárgott vallomás szerint Amber Heard az életét féltette a színésztől.

US actor Johnny Depp and his wife US actress Amber Heard arrive for screening of the movie "Black Mass" presented out of competition at the 72nd Venice International Film Festival on September 4, 2015 at Venice Lido. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo by GIUSEPPE CACACE and TIZIANA FABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Giuseppe Cacace és Tiziana Fabi

A Page Six és a People magazin is nyilvánosságra hozott néhány dokumentumot abból a peranyagból, melyben Amber Heard pereli be Johnny Deppet becsület- és testi sértés miatt – írja a hirado.hu.

A dokumentumok azután kerültek nyilvánosságra, hogy az exfeleség újabb beadvány nyújtott be a bíróságon, melyben kéri, hogy utasítsák el Depp márciusi kártérítési követelését, melyben 50 millió forintnyi dollárt kér rágalmazása miatt. Hogy a jogi csatározás miképpen folytatódik nem tudni, mindenesetre a súlyos mondatokkal terhelt vallomások eléggé rossz fényt vetítenek a Karib-tenger kalózai sztárjára, még akkor is, ha maga Depp ezeket igaztalan vádaknak állítja be.

„Mivel szerettem Johhnyt, úgy hittem megváltozik és abbahagyja ezeket a dolgokat, melyeket nyilvánvalóan begyógyszerezve, benarkózva tett ellenem” – állítja az iratok szerint Amber.

A vádirat szerint Depp többször cibálta, megütötte és fojtogatta Amber Heardöt, aki egyszer halálos fenyegetést is kapott volt párjától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!