kiderült

2019.06.30. 17:08

Tom Holland végre elárulta, hogy egy párt alkot-e Zendayával

Egy ideje mindenki azt hiszi, hogy a Pókember forgatásán egymásba szerettek.

Zendaya and Tom Holland attend a photocall for 'Spider-Man: Homecoming' at the Villa Magna Hotel on June 14, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Bár a Pókember: Idegenben című filmben ott a szikra a Peter Parkert alakító Tom Holland, és az MJ-t megformáló Zendaya között, a valóságban nem alkotnak egy párt – adta hírül a Híradó.

Hónapok óta azt pletykálják, hogy a két fiatal a forgatásokon szeretett egymásba, és titokban egy párt alkotnak, ezt azonban most Holland maga is tagadta. “Jelenleg szingli vagyok, de párkapcsolat párti is. Nem szállok virágról virágra, ez nem az én stílusom” – nyilatkozta az Elle magazinnak a 22 éves színész.

S bár kézen fogva maximum a filmben láthatjuk majd a duót, továbbra is előfordul majd, hogy együtt kapják őket lencsevégre, hiszen nagyon közeli barátság alakult ki közöttük az elmúlt évek alatt. Az új Pókember-film, mellyel lezárul a Marvel Infinity-saga fejezete, hazánkban július 4-től látható a mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!