lelkibajok

2019.07.16. 10:17

Az utcára sem mert kimenni Robbie Williams

Az énekes három évig szinte sosem mozdult ki az otthonából. Agorafóbiával kezelték, vagyis a pánikbetegség egy verziójával, ahol az érintett képtelen elhagyni a házát.

Robbie WILLIAMS (singer, musician) sits down on a coachbank, half figure, half figure, Russia (RUS) - Saudi Arabia (KSA) 5: 0, preliminary round, Group A, Game 1, on 14.06.2018 in Moscow; Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Elmar Kremser/Sven Simon

A sztár egész nap egy kasmírköntösben ült otthon, csipszet evett és szakállat növesztett, majd csak hosszú hónapok után, szakszerű orvosi segítséggel sikerült javítania állapotán – írja a Bors.

Sokáig képtelen volt elhagyni az otthonát, mert szorongásos rosszullétek kínozták.

Az énekesnek korábban is voltak mentális problémái: évekkel ezelőtt kis híján öngyilkosságot követett el. A korábban súlyos drogproblémákkal küzdő énekes a The Sunnak mesélt arról: nem sokon múlt, hogy ma még él, ugyanis sok-sok évvel ezelőtt szellemek rá akarták venni, hogy vessen véget az életének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!