nem változik

2019.07.22. 13:28

David Beckham észbontó formában van

A 44 éves egy­kori fo­cista még most is na­gyon ügyel rá, hogy jól néz­zen ki. A stran­don biz­tos, hogy min­den nő meg­for­dul utána.

Forrás: AFP

Fotó: Loic Venance

David Beckham múlt héten látogatott meg egy aquaparkot Miamiban négy gyermeke közül hárommal. A sztárapuka a 8 éves Harpert, a 14 éves Cruzt és a 16 éves Romeót vitte magával, míg Brooklyn Londonban maradt fotós ösztöndíja miatt. A gyerekek anyja, Victoria Beckham sem vett részt a családi mulatságon, de az nem derült ki, hogy hova ment helyette – írja a Daily Mail-re hivatkozva a Ripost.

A család egyébként az Egyesült Államokban nyaral, miután a 44 éves egykori focista saját futballcsapatának, a 2020-ban debütáló Inter Miami MLS-nek az elindításán dolgozott.

A sztárapuka egyébként úgy tűnik, hogy teendői mellett magára is elég időt tud szakítani, a strandon ugyanis csütörtökön megvillantotta kidolgozott felsőtestét, amire úgy tűnik, ő maga is elég büszke. A család a vízi csúszdán szórakozott a legjobban, de Harper eléggé ijedtnek tűnt, mikor édesapjával nekilendültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!