tökéletes választás

2019.08.06. 15:50

Károly herceg is szerepelhet az új Bond-filmben

Nem ez lenne az első eset, hogy az angol királyi ház egyik tagja szerepel egy filmben, hiszen 2012-ben maga II. Erzsébet királynő vállalt szerepet egy rövid Bond-témájú kisfilmben.

Forrás: AFP

Fotó: Niklas Halle'n

A brit trónörökös is szerepelhet a Daniel Craig, Rami Malek és Naomie Harris főszereplésével készülő Bond 25 ben.

Károly herceg még júniusban látogatott el a 25. Bond-film forgatására, ahol szóba került egy cameó lehetősége – írja a The Sunra hivatkozva a Magyar Hírlap.

Károly walesi herceg, brit trónörökös és Daniel Craig a 25. James Bond film forgatásán. Fotó: Niklas Halle'n/AFP

Nem ez lenne az első eset, hogy az angol királyi ház egyik tagja szerepel egy filmben: 2012-ben maga II. Erzsébet királynő vállalt szerepet egy rövid Bond-témájú kisfilmben, amit a londoni olimpia megnyitó ünnepségére készítettek.

„Szerették a királynő körül kialakult jó hangulatot Daniel Craig mellett, és úgy gondolják, hogy Károly herceg még ezt is felülmúlhatja” – fogalmazott a Sun című bulvárlapnak egy névtelen bennfentes. „Ő a kvintesszenciája mindennek, ami angol, tökéletes cameo szerep, és a Bond-rajongók világszerte imádják.”

A film még arról is nevezetes lesz, hogy itt mutatnak be legelőször női 007-es ügynököt, a Marvel Kapitányból ismert Lashana Lynch személyében.

Az egyelőre cím nélküli, 25. Bond-film bemutatója 2020 április harmadikán lesz Nagy-Britanniában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!