elképesztő

2019.12.28. 06:24

Fantasztikus, amit Tom Cruise vadászpilótaként művel (videó)

A készítők azt ígérik, hogy a Top Gun folytatása szerelmes levél lesz a repüléshez.

Actor Tom Cruise makes a surprise appearance in Hall H to promote “Top Gun: Maverick” at the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 18, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

Harmincnégy évvel azután, hogy a mozipénztárakban hangrobbanás szerű sikert okozott a Top Gun első része, most elkészült a folytatás, melyhez hasonló repülőgép központú film a készítők szerint nem készült, és talán nem is fog – írja a hirado.hu.

Tom úgy vállalta a visszatérést, hogy nemet mondott a CGI-re, mert azt, ahogyan a 8G hat az ember arcára, lehetetlen valósághűre megalkotni. Így aztán,

amit a mozivásznon látunk, mind a valóság: a színészek vannak a levegőben, akiket hat IMAX minőségű kamera vesz a pilótafülképben.

Ebbe az emberfeletti színészi küzdelembe láthatunk bepillantást a Maverick alcímet viselő második rész “hogyan készült” videójában, melyben Tom Cruise úgy vezeti a vadászképet, mint aki maga is veterán gripen pilóta.

“Felrakni minket ilyen gépekre, az nagyon komoly dolog. Mindenki azt hitte és mondta, hogy ez lehetetlen. Úgy hiszem, hogy amint Tom meghallja, hogy valami lehetetlen, és nem megvalósítható, ő akkor kezd neki igazán a melóhoz” – meséli Miles Teller, aki az első részben elhunyt Goose fiát alakítja.

A filmet eredetileg idén mutatták volna be, de látva az emberi munkát, és azt, hogy valóban a lehetetlent vitték véghez a sztárok ezért a filmért, érhető, hogy csak jövő júniusban izgulhatjuk végig az új sztorit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!