a rosszakarók ellen

2020.02.24. 09:22

Így kezeli a negatív kritikákat Katy Perry

Az énekesnő azokhoz szólt, akiket olyan rosszul érint egy-egy negatív hozzászólás, hogy képesek miatta a saját életüket nyomorúságosnak látni.

Katy Perry attends the KIIS FM's Jingle Ball 2019 Presented By Capital One at the Forum on December 06, 2019 in Inglewood, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")

Forrás: AFP / FPA / Full Picture Agency

Fotó: Full Picture Agency

Katy Perry nemcsak az American Idol zsűritagjaként, hanem énekesnőként is rengeteg rajongóhoz jut el, és intéz hozzájuk különböző bölcsességeket, ráadásul olyanokat, melyeket saját életéből merít tapasztalatként – írta meg a hirado.hu a Hollywood Life cikke alapján.

Az életünk megváltoztatásáért egyedül mi magunk felelünk. Nagyon fontos, hogy higgyünk önmagunkban. Ha valaki azt írja rád, hogy kövér vagy, akkor te is rögtön annak látod magad? – tette fel a kérdést Katy Perry.

„Az aranyszabály, hogy mindig légy hű önmagadhoz. Ha esetleg nincs családod, akkor válassz magad köré olyan embereket, akikben megbízol. Olyanok legyenek, akiktől elfogadod a kritikát, és támaszkodhatsz rájuk”

– folytatta.

„Hiszek a terápiában, az öngyógyításban, az öngondoskodásban és abban, hogy ha megadjuk magunknak az időt, akkor sokkal jobban fogjuk észlelni a körülöttünk lévő valóságot”

– vallott tapasztalatairól Katy Perry.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!