őszinteség

2020.02.17. 11:50

Katalin hercegnének bűntudata van, ha nincs elég ideje gyerekeire

Vilmos herceg felesége szerint ez egy olyan kihívás, amivel minden anyának meg kell küzdenie.

BRITAIN-ROYALS-PEOPLE-MIDDLETON-MARRIAGE

Forrás: AFP

Fotó: Justin TALLIS

Meglepően őszinte interjút adott Vilmos herceg felesége, és többek között arról is beszélt, hogy a hercegnéi teendői sokszor a gyermekeitől veszi el az időt – írja a Bors.

Katalin hercegné nemrég Giovanna Fletcher Boldog anya, boldog baba című internetes rádióműsorában vendégeskedett, és többek között megtudhattuk, sokszor bűntudatot érez, mert nem tölt elég időt három gyermekével.

Amikor ma megérkezett a dada, Sarolta azt kérdezte tőlem, miért nem én viszem őket az iskolába. Ez folyamatos kihívás, amivel még azok az anyák is küzdenek, akiknek nincs állandó munkájuk, és nem kell lavírozniuk a munka és a család között. Attól a perctől kezdve, hogy megszületik a kisbabád, szó szerint mindig lesz valami, ami miatt bűntudatot érezhetsz – magyarázta a hercegné.

Az internetes rádióadásból kiderült az is, hogy mindhárom terhességét nehezen viselte a reggeli rosszullétek miatt, ezért hozta világra harmadik gyermekét, Lajos herceget hipnózisban. Férjétől, Vilmos hercegtől pedig nem is várta el, hogy a szülés közben végig mellette legyen.

Az is kiderült, hogy borzasztó nyomást érzett magán, amikor először kellett megmutatnia a nyilvánosság előtt újszülött gyermekét.

Kissé hátborzongató érzés, hogy a kórház előtt rengeteg ember vár a szülés után, de az, hogy érzed a szeretetüket, sokat segít abban, hogy abban a néhány pillanatban is boldogan oszd meg az örömöd velük – mondta a hercegné, aki elárulta, hogy Vilmos herceg roppant gondos apa, még azt is előre begyakorolta egy babán, hogy amikor a kórházból kijönnek, miként fogja betenni újszülött gyermeküket az autóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!