teljesült kívánság

2020.05.22. 12:42

Jude Law hatodszorra is apa lesz

A színész és felesége, Phillipa Coan első közös gyermeküket várják.

Jude Law at the 4th Tokyo Comic Con 2019 at the Makuhari fair. Chiba, 24.11.2019 | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Picture-Alliance via AFP

A 47 éves színészt és 32 éves pszichológus feleségét a Dailymail fotósa kapta lencsevégre a minap. Philippa nem takargatta kerekedő pocakját, mely a szűk fekete felsőben meglehetősen kirajzolódott – írja a Híradó.

Jude-nak már van öt gyermeke előző kapcsolataiból, feleségével, akit egy évvel ezelőtt vezetett oltár elé, azonban a hamarosan érkező baba lesz az első közös gyermek. A színész tavasszal már elhintette egy interjúban, hogy nem bánná, ha ismét apuka lenne, persze ekkor már tudta, hogy a hatodik gyerkőc is úton van.

Jude Law is thrilled as his new wife Phillipa, 32, is pregnant https://t.co/smcIrTIC8E

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">May 20, 2020

“A gondolat, hogy újabb gyermekem legyen, csodálatos. Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyasvalaki van mellettem, akivel többet nevetek, mint valaha” – dicsérte feleségét.

Judenak Sadie Frosttól három gyereke született, Rafferty 23, Iris 19 és Rudy pedig 17 éves. Modell exétől, Samantha Burke egy 10 éves lánya van, Samatha, az énekesnő Catherine Hardingtől pedig az 5 éves Ada

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!