túl közvetlen

2020.07.15. 21:59

Katalin hercegnét furcsa szokása miatt hozza zavarba legkisebb fia, Lajos

A kétéves herceg ölelgetős típus, ami a jelen egészségügyi helyzetben nem túl szerencsés tulajdonság.

This undated photograph released by Kensington Palace on April 22, 2020, shows Britains Prince Louis of Cambridge, who celebrates his second birthday on April 23, 2020, in a photograph taken by his mother, Britains Catherine, Duchess of Cambridge. (Photo by The Duchess of Cambridge / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - NO SALES DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - NO USE AFTER DECEMBER 31, 2020 - TO BE USED IN RELATION TO THE EVENTS MENTIONED IN CAPTION /

Forrás: AFP

Fotó: KENSINGTON PALACE

Katalin hercegné újabb nagyszerű kezdeményezéshez adta a nevét, mely a Tiny Happy People nevet viseli, és mely program keretében a legkisebbeknek segítenek fejleszteni a kommunikációs képességét.

Ennek kapcsán hívta meg a BBC Breakfast című műsora a hercegnét, aki persze saját gyermekeiről is mesélt. Katalin kétéves kisfia, Lajos egy aranyos, ellenben kissé zavarba ejtő tulajdonságáról is beszámolt, mellyel mostanában rendre kínos helyzetbe hozza őt más szülők előtt – írja cikkében az Elle magazin.

Mint kiderült, Lajos imádja dédelgetni a nála kisebb gyerkőcöket, rendre megölelget mindenkit, hisz nem igazán érti a karantén és a távolságtartás lényegét. De ki is tudná hibáztatni érte?!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!