Ország-világ

2020.07.24. 21:50

Női szívek törnek össze majd a hír hallatán: nősül Leonardo DiCaprio

A 45 éves sármőr állítólag leendő apósától kérte meg 23 éves kedvese kezét.

US actor Leonardo DiCaprio arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Feleségül veszi 23 éves színésznő szerelmét Leonardo DiCaprio – írja több ismerős megerősítő nyilatkozatára alapozva a Gossip Cop.

A hirado.hu emlékeztet: a színész és kedvese, Camila Morrone három éve alkot egy párt, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a fiatal szépség személyében Leo megtalálta az igazit. Először a Life & Style magazin írta meg, hogy Hollywood ügyeletes agglegénye végre beadta a derekát, aki egyébként egyenesen leendő apósától kérte meg kedvese kezét. Úgy tudni, hogy az esküvő időpontját a karantén miatt még nem tűzték ki.

Egyelőre minden lap ugyanarra a forrásra hivatkozik, így nem mondható hivatalosnak a hír. Mindenesetre nagyon is sok esély van rá, hogy DiCaprio kész megállapodni, hisz Bar Rafaeli óta a mostani a leghosszabb ideje tartó kapcsolata. Sőt, állítólag Leo édesanyja is nagyon kedveli Camilát, ami azért sokat nyom a latba, köztudottan nagyon szoros a kapcsolat a Titanic sztárja és anyukája között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!