nem lesz egyedül

2020.09.25. 14:06

Tom Cruise egy év múlva kezd forgatni az űrben

A színész Elon Muskkal, valamint az amerikai űrkutatási hivatallal dolgozik együtt a készülő filmen.

Actor Tom Cruise makes a surprise appearance in Hall H to promote “Top Gun: Maverick” at the Convention Center during Comic Con in San Diego, California on July 18, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Chris Delmas

A színész 2021 októberében a Nemzetközi Űrállomáson forgatja új filmjét.

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni – írja a hirado.hu.

A legfrissebb hírek szerint Tomot 2021 októberében küldik fel az ISS-re a rendező és az űrhajó vezetőjének társaságában, amiről a The Space Shuttle Almanac Twitter oldala számolt be.

A megosztott fotón a különböző országok elkövetkező három évre tervezett útjai láthatóak, melyek között ott szerepel Cruise eddigi leghajmeresztőbb vállalkozása is.

Az 57 éves Cruise a Tesla és a SpaceX vezetőjével, Elon Muskkal, valamint az amerikai űrkutatási hivatallal (NASA) dolgozik együtt az első űrben készülő filmen.

Nem csak Hollywoodnak jutott azonban eszébe, hogy űrmozit forgasson, Oroszország is filmet készít, melynek célja, hogy népszerűsítse az űrutazást és bemutassa az űrhajósok hősiességét. A színészek egy Szojuz űrhajóban jutnak fel a Nemzetközi Űrállomásra szintén 2021 őszén – írja az MTI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!