cicik, bugyik minden mennyiségben

2020.11.12. 16:02

Emlékszel? Az 5 legnagyobb villantás az elmúlt évtizedekből

A világsztárok tudják, hogyan és mikor kell villantani, és ennek nem csak a paparazzik örülnek. A legemlékezetesebb elkapott pillanatok Sharon Stone-tól Sophie Marceau-ig.

1. Sharon Stone

A világhírű színésznő ikonikus villantása nemcsak a filmtörténetbe írta be magát. 1992-ben az Elemi ösztön című filmben az a bizonyos pillanat mindenki számára emlékezetes marad. Sharon Stone azóta is szívesen ismétli meg filmbéli jelenetét a bulvárlapok nagy örömére – áll az első helyen a Life.hu listáján.

 

Stone 2019-ben a GQ magazin Woman Of The Year gáláján megismételte filmbéli villantását. 27 évvel később is hatásos volt a jelenet, bár ez inkább annak a cenzúrázott változata volt.

 

 

2. Sophie Marceau

A Házibuli című filmek francia sztárja mindig elegáns és visszafogott. Kétgyerekes anyaként élni mindennapjait, a botrányok pedig általában messzire elkerülik. 2005-ben azonban őt is utolérte a villantások démona. A cannes-i filmfesztiválon ruhájának egyik pántja pont a vörös szőnyegen oldódott ki. A világsztár melle fotósok százai előtt vált fedetlenné. Szegény Sophie azonnal próbálta menteni a helyzetet, de nem sikerült neki...

Fotó: life.hu

 

3. Janet Jackson

A Super Bowl halftime show-ja talán még sosem kapott akkora sajtóvisszhangot, mint amikor Justin Timberlake letépte duettpartnere, Janet Jackson bőrfelsőjét. Az énekesnő melle egy az egyben kiesett a ruhából, amit több millióan láttak egyszerre.

 

 

4. Toni Braxton

Toni Braxton a fenekét nem is meg-, inkább teljesen kivillantotta egy koncertjén, amikor tánc közben leszakadt a ruhája. Elég ciki volt, de emlékezetes.

5. Britney Spears

Britney Spears karrierje elején kínosan ügyelt arra, hogy mindig a jókislány szerepében tetszelegjen. 2007–2008 után azonban az egykori tinibálvány élete teljesen kisiklott. Las Vegas-i show-ján például több ezer ember látta, ahogy mellbimbója kificcen szexi zöld felsőjéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!