másként látja azóta a világot

2020.11.18. 05:45

Kylie Minogue bevallotta, milyen volt amikor kiderült, hogy mellrákos

Kylie Minogue-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot és ekkor jött rá, hogy a látszat a fontos, és nem látunk, nem is akarunk belátni az emberek mosolya mögé.

Kylie Minogue attends the UK film premiere of 'Last Christmas' at the BFI Southbank on 11 November 2019 in London, England. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Az 52 éves énekesnő, Kylie Minogue 15 évvel ezelőtt tudta meg, hogy mellrákban szenved. Az énekesnő mára már teljesen felépült, de a napokban vallott arról a pillanatról, amikor megtudta a diagnózist.

Emlékszem az érzésre, amikor megtudtam a diagnózist, de a világ körülöttem nem sejtett semmit. A testvéremmel és a barátommal voltam ekkor, majd teljes kábulatban beültünk egy kávézóba. A pincér megkérdezte, hogy hogy vagyunk, mi pedig automatikusan válaszoltunk neki, hogy jól. Tényleg nem tudhatod, hogy a körülötted lévők min mennek keresztül – nyilatkozta a People magazinnak.

Minogue a diagnózis után kemoterápián és lumpectomián (emlőmegtartó műtét) esett át, amik szerencsére használtak, így 2006 februárjára teljesen tünetmentes lett.

– Az élet kihívások sorozata és az a cél, hogy a lehető legtöbb boldog percet éljük meg, ami csak lehetséges

– mondta az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!