melege az biztos nem volt...

2020.11.03. 16:50

Le akartak szállítani egy nőt a repülőről, mert teljesen kint volt a melle (videó)

Kihívó öltözete miatt le akartak szállítani a Southwest Airlines egyik járatárról egy nőt, aki hétéves kisfiával utazott. Nagyon megalázónak tartotta az eljárást, a légitársaság végül kárpótolta őt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Eve J Marie Dalllasból Tulsába utazott volna hétéves kisfiával, és már a fedélzeten tartózkodott, amikor egy stewardess odalépett hozzá, és megkérte, hogy szálljon le a gépről – ír a történtekről az Origo.

A személyzet szerint hiányos volt az öltözete, a párducmintás ruci alig takart valamit...

Mivel nem volt másik ruhája, az utasnak és fiának el kellett volna hagynia a repülőt. Végül egy másik stewardess segített, aki kölcsön adta neki a pulóverét, hogy betakarja vele a mellét.

A Playboy-modellként és influenszerként ismert nő szerint nem volt semmi kihívó az öltözékében, és szerinte semmi gond nem volt a ruhájával. Döntse el mindenki maga, kinek volt igaza!

Azt is kifogásolta, hogy ez egy csatlakozó járat volt, és az első járatra simán felengedték ugyanebben az öltözetben.

Úgy éreztem, a többi nő a repülőn a ruházatom alapján ítélkezett, és az mondták, túl nagy a mellem. Hát erről nem tehetek

– idézte a nőt a Mirror. Az utas végül felhívta a légitársaságot, amely bocsánatot kért, és 100 dollár értékű utazási utalványt adott neki kárpótlásul. Azt is megígérték, hogy kivizsgálják az ügyet, ha írásos panaszt nyújt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!