menő lett a kötelező darab

2020.11.08. 10:55

Nemcsak véd, hanem öltöztet is: így viselik a maszkot a sztárok

Ma már a maszk nem csak védelmi eszköz, hanem megmutatja személyiségünket is. Így gondolják ezt a világ és hazai sztárok is, akik a ruházatukhoz igazítják és úgy hordják, akár egy kiegészítőt.

Forrás: Shutterstock

Mára már a maszkviselés a mindennapjaink részévé vált, így nem véletlen, hogy próbáljuk az öltözékünkhöz igazítani azt, ahogyan az ékszereinket, táskánkat is. Kedvenc sztárjaink sincsenek ezzel másképpen, szerencsére ők is megtesznek mindent, hogy minél kevesebben fertőződjenek meg. A maszk viselése már nem csak egészségügyi kérdés, hanem trend lett belőle – írja a Bors.

Kate Middleton, Cambridge hercegnéje tudja, hogy mintát mintával keverni régóta nem ördögtől való, főleg, ha a különböző minták színben passzolnak. Ezt a fortélyt alkalmazza itt is, és remekül működik.

Fotó: Bors

Király Linda a Glamour Gálán egy dögös szegecses maszkot vett fel a keresztekkel hímzett, vadító felsőrészhez.

Fotó: Bors

Rita Ora úgy gondolja, hogy a maszk öltöztet. Ezt a szettet Ibizán viselte, és meg kell hagyni, remekül mutat benne. Csak napozás előtt vegye le a maszkot, nehogy a fél arca fehér maradjon!

Fotó: Bors

A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker híres arról, hogy mindig remekül néz ki. Most ezt a laza, utcai viseletet egy sállal egészítette ki, amit maszkként használt. Vigyázat, hazánkban már nem lehet a maszkot kendővel helyettesíteni!

Fotó: Bors

Polgár Tünde egy elvont kreációt mutatott be legutóbbi nyilvános szereplésén, amiben virágok és pillangók kaptak főszerepet.

Fotó: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!