Bulvár-celeb

2021.07.01. 05:40

Fejfájásra panaszkodott, pár óra múlva holtan esett össze a 15 éves lány

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia. Saját szülei kezei között vesztette életét a tinédzser lány. A családot összetörte a gyász.

Forrás: Shutterstock

Fejfájásra panaszkodott szüleinek a 15 éves lány, akinek hirtelen fordult végzetesre a rosszulléte. A fiatal korábban fitt és egészséges volt, így mindenkit váratlanul ért a tragédia – írja a Bors.

Harriet Dixon pénteken esett össze otthonában, a nagy manchesteri Buryben, miután azt mondta reggel a szüleinek, hogy fájt a feje.

„Amikor fejfájással ébredt, azt hittük, hogy a migrénje miatt van, mert már korábban is előfordult ilyesmi. A feleségem és én megnéztük, hogy mi van vele, sürgettük, hogy feküdjön vissza.

Amikor délután felébredt, azt mondta, hogy nagy fájdalmai vannak és, hogy ez most más. Aztán összeesett” – mondta a gyászoló édesapa.

Szülei, Lisa és Eddie Dixon kétségbeesetten küzdöttek, hogy újraéleszthessék legfiatalabb gyermeküket, mielőtt a mentősök megérkeztek volna. Azonban minden igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni a kislányt.

Harrietet North Manchester General Hospitalba szállították, de a mentősök sem tudtak segíteni rajta. Az iskoláslány halála mélyen megrázta családját, akik azóta is keresik a válaszokat, miért kellett elveszíteniük.

„Teljesen meg vagyunk döbbenve és

teljesen összetörtünk, hogy a mi vicces és gyönyörű lányunk már nincs velünk.

Tudjuk, hogy megállt a szíve, de nem tudjuk, mi okozta” – nyilatkozta a Mirror oldalának a gyászoló szülő.

Harrietre úgy emlékeztek, mint egy mindig vidám és népszerű lány. Jó sportoló volt, és általános iskolás tanár szeretett volna lenni.

„Szavakkal nem lehet kifejezni, mit érzünk. Lisa teljesen össze van zavarodva. Ötfős család voltunk, most négyfős lettünk, így egy üres hely van az asztalnál. Nem tudjuk elhinni, hogy már nincs velünk”

- mondta Dixon úr, akinek idősebb gyermekei, a 21 éves Anna és a 19 éves Max szintén nehezen dolgozzák fel a veszteséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!